Batrachus Moderátor
Počet príspevkov : 153 Join date : 23.12.2010 Age : 28 Bydlisko : Plzeň, hlavní město piva
| Predmet: IRC kanál pro naše uživatele Pi január 28, 2011 1:48 pm | |
| Jelikož chatobx dole mi začíná připadat dosti nepohodlný, založil jsem pro vás IRC kanál (#czskminecraft na serveru irc.freenode.net). Můžete se do něj dostat tímto odkazem: http://webchat.freenode.net/?channels=czskminecraft, nicméně, dá se použít i jiný IRC klient (např. já používám KVIrc). IRC sice nepodporuje naše smajlíky, ale má následující výhody: -Nemusíte kvůlli němu mít otevřené okno s fórem. -Neodpojí vás to, když tam chvíli nepíšete. -Má to mnohem více možností. -Nemusíte kvůli němu být zaregistrovaní na fóru | |
|
BZUCO V.I.P
Počet príspevkov : 56 Join date : 11.12.2010 Age : 45 Bydlisko : Banska Bystrica
| Predmet: Re: IRC kanál pro naše uživatele Pi január 28, 2011 3:56 pm | |
| este aby tam zacal niekto chodit | |
|
Berti145 Administrátor
Počet príspevkov : 178 Join date : 11.12.2010 Age : 26 Bydlisko : Topoľovka
| Predmet: Re: IRC kanál pro naše uživatele So január 29, 2011 2:26 pm | |
| nj a ešte to čo si minule hovoril že mame z Aďom zakaždým keď sa prihlásime napísať? | |
|
Batrachus Moderátor
Počet príspevkov : 153 Join date : 23.12.2010 Age : 28 Bydlisko : Plzeň, hlavní město piva
| Predmet: Re: IRC kanál pro naše uživatele So január 29, 2011 3:26 pm | |
| Pro registraci: /msg NickServ REGISTER (heslo) (e-mail) Pro přihlášení: /msg NickServ IDENTIFY (heslo)
Pokud se registrujete a já vám přidělím opa, po přihlášení už se jím stanete automaticky.
Ty Ado budeš muset počkat, jestli ti nepřijde nějakej mail, potvrdit to kliknutím na odkaz v něm, a pak si požádat o nové heslo. Nebo si registrovat jinou přezdívku. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: IRC kanál pro naše uživatele | |
| |
|